Logo
 
 
Aanmelden
 
Inloggen
 
  HOME | WAT IS HET DATA-COLLECTIEF | HOE WERKT HET | CONTACT
 
Over het DATA-collectief

Het DATA-collectief

Het DATA-collectief is de grootste gedeelde bedrijfsdatabase van Nederland en wordt gevoed door informatie vanuit de Kamer van Koophandel, het Faillissementsregister en de deelnemende organisaties. De gegevens van ruim 3,2 miljoen bedrijven, stichtingen en verenigingen en hun 3,6 miljoen bijbehorende contactpersonen zijn er in opgenomen. Het DATA-collectief screent de gegevens continu op actualiteit en werkt ze bij waar nodig.


Mijn DATA-collectief

Mijn DATA-collectief is een webbased variant op het DATA-collectief. U kunt er u uw bedrijfsdatabase mee verrijken, vergroten en up to date houden. Dankzij de continue actualisatie van gegevens en opties als het maken van doelgroepselecties, is het DATA-collectief bij uitstek geschikt als marketingtool bij acquisitie.


Spelregels

Het DATA-collectief is een gedeelde database, waar alle deelnemers onbeperkt uit mogen putten. Om de kwaliteit en veiligheid van het systeem te waarborgen, wordt van de deelnemers verwacht dat zij serieus en oprecht met de gegevens omgaan. Bij nieuwe deelnemers wordt vooraf kritisch gekeken of zij hieraan kunnen voldoen.

Informatie onttrokken uit het DATA-collectief mag alleen gebruikt worden voor de eigen organisatie en niet (hetzij geheel of gedeeltelijk) beschikbaar worden gesteld of ter inzage worden gegeven aan derden. Indien een deelnemer zich niet aan de spelregels houdt, wordt hem of haar de toegang tot het DATA-collectief ontzegd.


 

 
    BNR Nieuws:
Het unieke aspect van het
DATA-collectief werd onlangs onderstreept door BNR
Nieuwsradio, ...
  Quotes:
"DATA-collectief een prettig bedrijf om mee te werken"
"Wij willen nooit meer iets anders"
"Precies wat wij zochten, snel en flexibel"
"Een zeer uitgebreid pakket aan informatie"
 
 
 
 
 
 
Wattbaan 1 | 3439 ML Nieuwegein | 0800-2028 | www.datacollectief.nl |  info@datacollectief.nl