Logo
 
   
 
  HOME | WAT IS HET DATA-COLLECTIEF | HOE WERKT HET | CONTACT
 
Hoe werkt het?

Mijn DATA-collectief werkt even simpel als doeltreffend. Het systeem is volledig ingericht op gebruiksvriendelijkheid. Nadat u bent ingelogd, kunt u meteen aan de slag met het maken van doelgroepselecties.


Het maken van een doelgroepselectie

In het opstartscherm ziet u links in de menubalk meteen het zoekscherm. Hier kunt u aan de hand van door u ingevoerde criteria uw selectie samenstellen. Wanneer u tevreden bent over het resultaat, dan kunt u overgaan tot het exporteren ervan.


Credits

Alle basisinformatie uit het DATA-collectief is vrij toegankelijk. Wanneer u een selectie wilt downloaden en exporteren naar uw eigen computer, dan betaalt u daarvoor één credit per unieke record. U beschikt dan direct over alle gegevens op detailniveau, zoals telefoonnummer URL of contactpersonen. Meer informatie over credits leest u hier.


Waarom kiezen voor het DATA-collectief?

Het DATA-collectief is niet de enige aanbieder van adressen, maar kwalitatief wel de beste en de voordeligste. U hoeft slechts eenmalig adressen aan te schaffen, die u daarna onbeperkt kunt gebruiken. De eerste maand worden uw bestanden automatisch en kosteloos geactualiseerd. Daarna kunt u eventueel kiezen voor een zeer voordelig actualisatie-abonnement. Dit is vrijwel altijd goedkoper dan opnieuw adressen aan te schaffen, tenzij u slechts eenmaal per jaar gebruik maakt van uw bestanden. 
    BNR Nieuws:
Het unieke aspect van het
DATA-collectief werd onlangs onderstreept door BNR
Nieuwsradio, ...
  Quotes:
"DATA-collectief een prettig bedrijf om mee te werken"
"Wij willen nooit meer iets anders"
"Precies wat wij zochten, snel en flexibel"
"Een zeer uitgebreid pakket aan informatie"
 
 
 
 
 
 
Wattbaan 1 |  3439 ML Nieuwegein | 0800-2028 | www.datacollectief.nl |  info@datacollectief.nl