Logo
 
 
Aanmelden
Inloggen
 
HOME | WAT IS HET DATA-COLLECTIEF | HOE WERKT HET | CONTACT
 
Hoe werkt het?

Mijn DATA-collectief werkt even simpel als doeltreffend. Het systeem is volledig ingericht op gebruiksvriendelijkheid. Nadat u bent ingelogd, kunt u meteen aan de slag met het maken van doelgroepselecties.


Het maken van een doelgroepselectie

In het opstartscherm ziet u links in de menubalk meteen het zoekscherm. Hier kunt u aan de hand van door u ingevoerde criteria uw selectie samenstellen. Wanneer u tevreden bent over het resultaat, dan kunt u overgaan tot het exporteren ervan.


Credits

Alle basisinformatie uit het DATA-collectief is vrij toegankelijk. Wanneer u een selectie wilt downloaden en exporteren naar uw eigen computer, dan betaalt u daarvoor één credit per unieke record. U beschikt dan direct over alle gegevens op detailniveau, zoals telefoonnummer URL of contactpersonen. Meer informatie over credits leest u hier.


Waarom kiezen voor het DATA-collectief?

Het DATA-collectief is niet de enige aanbieder van adressen, maar kwalitatief wel de beste en de voordeligste. U hoeft slechts eenmalig adressen aan te schaffen, die u daarna onbeperkt kunt gebruiken. De eerste maand worden uw bestanden automatisch en kosteloos geactualiseerd. Daarna kunt u eventueel kiezen voor een zeer voordelig actualisatie-abonnement. Dit is vrijwel altijd goedkoper dan opnieuw adressen aan te schaffen, tenzij u slechts eenmaal per jaar gebruik maakt van uw bestanden.GRATIS account aanmaken
   
 
    BNR Nieuws:
Het unieke aspect van het
DATA-collectief werd onlangs onderstreept door BNR
Nieuwsradio, ...
  Quotes:
"DATA-collectief een prettig bedrijf om mee te werken"
"Wij willen nooit meer iets anders"
"Precies wat wij zochten, snel en flexibel"
"Een zeer uitgebreid pakket aan informatie"
 
 
 
Wattbaan 1 |  3439 ML Nieuwegein | 0800-2028 | www.datacollectief.nl |  info@datacollectief.nl

Quotes

Het DATA-collectief is een helder, financieel aantrekkelijk systeem, waarin ik makkelijk onderscheid kan maken tussen wel of niet interessante bedrijven aan de hand van doelgroepselecties.

Antwoordenfabriek - Michiel Dop
  Antwoordenfabriek

Ik vind het DATA-collectief een overzichtelijke, handige website. De informatie die wordt aangeboden, is kloppend en wordt goed up-to-date gehouden.

Direct Payrolling Kiki Bouwman
  Direct Payrolling

De gebruikersinterface van het DATA-collectief is zeer duidelijk; ik kon er meteen mee aan de slag. Met enkele gemakkelijke filters kon ik snel een goede selectie maken met voor mij interessante bedrijven. Ik ga het zeker meer gebruiken en beveel het van harte aan!

Van4Naar6 bv - Nico Dammers
  4naar6

Het DATA-collectief is zeer overzichtelijk. En omdat alles naar wens is in te stellen, zoals hoeveelheid medewerkers en regio's, voor ons bedrijf erg handig. Contactpersonen en telefoonnummers maken het systeem erg efficiënt. Fijn dat we jullie zijn tegengekomen!

Beveiligdezaak.nl - Rob Jacobs
  Beveiligdezaak

Ik hoorde van een potentiele klant van mij dat via deze site ook goede adressen te vinden zijn. Nu zag ik ook dat je zelf de adressenlijst mee kunt updaten en elkaar daarin ondersteunen, zeer goed bezig en mijn complimenten ervoor.. dat is zaken doen en prettiger werken.

The C-Factor - Freek Poot - Directeur
  The -C-factor

Alles is lekker makkelijk en duidelijk aangegeven. Gegevens zijn duidelijk en overzichtelijk en de site is sober waardoor alle informatie snel duidelijk wordt. Jullie staan bovenaan bij Google (zo hebben wij jullie ook ontdekt) en dat is fijn.

Jeroen van den Akker Mode - Gies
  Jeroenvandenakkermode

Het is een eenvoudige site om adressenbestanden te zoeken.

VDA-groep - Christie Hulsebos
  Vdagroep

Mijn Data-collectief oogt als een makkelijke tool en dat is het ook.
Erg handig dat je lijsten kan bewaren en kan aangeven welke partijen al benaderd zijn en welke niet.

PFC Envelopment BV - Bob Koning
 

Het zoeken op Branche werkt plezierig en snel, handig dat je in de linke kolom duidelijk ziet wat je geselecteerd hebt. Je kunt duidelijke selecties maken zowel op postcode al op plaats.

Signdirect Nederland BV - Henk van Opstal
  Signdirect Nederland BV

We hebben de informatie bekeken en is een zeer handige gebruiksvriendelijke applicatie. Voor ons zeker interessant om te gebruiken.

Schoute Bouwmaterialen b.v - Marco Schoute
  Schoute

Mijn eerste indruk is geheel positief: een zeer gebruiksvriendelijke webinterface en overzichtelijke zoekresultaten. Met enkele muiskliks worden de gevraagde gegevens van bedrijven getoond.

ICT & CRM Professional ICT2Business - John Lieberwerth
  Ict 2business

Ik ben erg onder de indruk van de omvang van de database. Bovendien vind ik mijn data-collectief erg gebruiksvriendelijk!

Ron de Langen - Sales Manager
 

De eerste indruk is dat het systeem overzichtelijk is, helder en makkelijk in het gebruik. Dus in ieder geval uitnodigend om het ook daadwerkelijk te gaan inzetten.

Kenneth Smit training - Gerrit van Gessel
 

Mijn eerste indruk is heel goed, ben al eventjes aan de slag gegaan en tot nu toe kan ik heel veel gegevens vinden.

Shop Support Group - Lennart de Groot
  Shop Support Group

Ik vind de site overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Recruit a Student - Jaap Dietz
 

Ik heb het data-collectief bekeken en het blijkt een gemakkelijk en open systeem te zijn. Ik denk dat we in de toekomst hiervan zeker gebruik kunnen maken.

Marketing Manager Benelux & Nordic | National Instruments - Remco Krul
 

Eerste indruk is prima. Makkelijke zoekstructuur, de praktijk moet leren of de data actueel is. 

Paul van Montfoort - Focus op Sales
  Focus op Sales

Het ziet het er allemaal prima uit, het systeem werkt/reageert lekker snel.

Cable Tracks - Rob Venselaar
 

De site werkt goed, overzichtelijk & snel. Prima dus.

Mindmatters - Jasper Brugman
 

Ik ben onder de indruk van data collectief. In het verleden vaak gewerkt met lijsten van de KvK, die zijn minder up-to-date en minder overzichtelijk. Ook het werken vanuit de schermen bevalt me zeer. Kortom een positieve eerste indruk!!!

Publicmove - Frans Eliëns
 

Erg handige site, vooral de mogelijkheid om aan te vinken of je de klant interessant vindt en een terugbel notitie. Verder zijn de selectie criteria prima om je doel te bereiken.

Eilie - Sander Houdel
 

Ik ben zeer tevreden over DATA collectief. Keep up the goodwork.

RICOH Document Center Utrecht - Ruard Visser
 

Ik vind het datacollectief een prima applicatie. Het is gemakkelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Cikam B.V. - Prescilla Roos
 

Ik ben onder de indruk van deze online informatie. Het werkt snel, overzichtelijk en met relevante informatie.

Milicon Milieuconsultancy - Mat Schatorje
 

Ik ben zeer tevreden over Mijn Data Collectief. Erg makkelijk en snel om data te collecteren. Met de bijbehorende informatie die ik nodig heb. Erg fijn ook dat mijn zoekopdracht wordt opgeslagen.

Websiteplaneet - Ozlem Hasip
 

Mijn eerste indruk is dat jullie een mooie tool aanbieden welke bedrijven kan helpen in het opzetten van marketing campagnes. Het is een makkelijk te gebruiken website en doet precies wat er gevraagd wordt.

Promibv - Marcel de Bree
 

De eerste indruk is zeer goed, handige zoek-tool en een duidelijk overzicht van de bedrijven inclusief namen en telefoonnummers.Ik hoop er zeer veel profijt van te hebben.

SPOT Ochten - Frank van Roekel
 

Ik zou graag mijn bevindingen willen delen. De eerste kennismaking met Mijn data collectief ziet er veel belovend uit, we zijn geïnteresseerd om gebruik te maken van de database en zo onze adressen aan te vullen en/of te verrijken.

ManagementMedia B.V. - Ton den Blanken
 

We hebben nu een aantal keer het Data collectief bezocht en we zijn nog steeds enthousiast!

Van Dijnsen beveiligingen BV - Willem Smetsers
 

De bevindingen tot nu zijn positief. Overzichtelijk en gebruikers gemak is zeker aanwezig.

Emasa - L. walden
 

Ik ken Mijn DATA al een paar jaar. Ik heb eerder deze week een account voor mijzelf gemaakt omdat ik jullie diensten wil gebruiken. Zo positief ben ik erover. Het product is gemakkelijk in gebruik en de datakwaliteit is hoog.

Carter Business Development - A. Carter